Eleganță și confort, pe noi ritmuri funcționale

        Fie că intrăm într-o sală de teatru sau de cinema, sală de așteptare sau bibliotecă, primul impact la care suntem supuși este cel vizual. Inconștient, căutăm elemente reconfortante, în care să ne (re)găsim locul, la propriu (și la figurat). Odată găsit, sentimentul este confirmat sau infirmat (după caz) de ceea ce numim generic scaun, cu toate tipurile și modelele ce derivează din acesta. Astfel, indiferent de liniile stilistice, calsice sau moderne, vom aprecia calitatea confortului, raportat la tipul de activitate propus: vizionare, studiu, relaxare.


     Reflectând un nou concept integrator de amenajare a spațiilor publice interioare, oferta Eurodidactica curinde o gamă largă de scaune și fotolii, adaptabile oricăror spații și cerințe funcționale. Pornind de la liniile clasice și terminând cu cele avangardiste, seriile de mobilier pe care vi le propunem se caracterizează prin robustețe (fără a fi greoaie), funcționalitate ergonomică, mecanisme silențioase de rabatare și nu, în ultimul rând, o gamă cromatică diversă, care să vă ajute la personalizarea obiectivului vizat.


     De la consultanța beneficiarului, proiectarea spațiului și elaborarea design-ului și până la livrarea și montarea mobilierului, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție cu sugestii, recomandări și soluții tehnice. Fie că vorbim despre montarea produselor pe suprafețe plane sau în gradene, în linie dreaptă sau în arc, veti beneficia de cea mai bună consultanță cu privire la tipul, dimensiunea, caracteristicile mobilierului potrivit, cu respectarea normelor de organizare a spațiului și asigurarea căilor de acces/evacuare, conform cerințelor în vigoare. 


     Expertiza din domeniu dotărilor cu mobilier este reflectată de un impresionant portofoliu de lucrări ale companiei Eurodidactica, beneficiari noștrii fiind, în cea mai mare parte, universitățile, instituțiile culturale (cinematografe, teatre, cămine culturale), instituțiile de învățământ preuniversitar din toată țara.